Tämän viestin tarkoituksena ei ollut antaa sinulle täydellistä askel askeleelta -opetusta, vaan pikemminkin inspiroida sinua muutamalla idealla ja motivoida sinua liikkumaan. Jokainen testi kestää noin 20 minuuttia, ja sinulle maksetaan kuukausittain. Nicehash, tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että jokainen kaivostilan yritys olisi laiton. Olin myös koulussa, työskentelin yhden osa-aikatyön talon ulkopuolella (mieheni aikataulua vastapäätä), ja tiesin, että lisää työpaikkoja nopeuttaisi palkkioamme. Olen varma, että tiedät, mitkä nämä ovat.

Blogilla ei ole helppoa ansaita rahaa, mutta se voi ainakin olla loistava tapa hankkia ilmaisia ​​pelaajia ja rakentaa oma profiili. Paras kannettavien tietokoneiden päivittäiskauppa alle 1000 dollaria, kyllä, kuten autolla, kannettavissa tietokoneissa on samat elintärkeät elimet sisäpuolella. Tämä on todella hieno kotitöistä äideille, jotka haluavat olla sosiaalisia ja olla loukussa tietokoneella koko päivän! Täydellisen viestin luominen Facebookiin, Instagramiin tai Pinterestiin on hankala, mutta se on erittäin tärkeää yrityksille, jotka haluavat saada huomiota ja kiinnostaa asiakkaita. Edellä mainittujen vaihtoehtojen lisäksi on olemassa monia kotona työskenteleviä töitä, jotka sopivat kotona oleville vanhemmille.

Aloitin myös blogin harrastuksestani, ja postitin blogiin Amazon-tytäryhtiölinkit.

Tämä on hienoa työtä äideille, koska teet oman aikataulun ja työskentelet perheen aikataulun mukaan. Voi hyvin (asetin ensin määräajat). KAIKKI se on MLM! Tässä on muutama suosikkikyselyni: 10 dollaria verkkotunnuksesta (. Lontoon pörssin (lse) kaupankäyntiajat, tämä artikkeli sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tuotteisiin. )Suorita säännölliset haut Bingillä, tee siitä oletushakukoneesi ja ansaitse hyvityksiä, jotka voidaan lunastaa lahjakorteille.

Tutustu joihinkin alla lueteltuihin maksettuihin tutkimussivustoihin.

Valokuvaaja

Heillä oli tenniskengät vapaana paikallisessa Kohlsissa, joten me vain menimme sisään ja löysimme ne ja lisäsimme 30%: n alennuksen. Tapoja ansaita rahaa kotoa, esimerkiksi yritys voi maksaa sinulle töistä kotoasi transkriptiopalveluina 70 dollarilla äänitunnilta. Asteittainen myynti autotallissa ja askel alaspäin (vaivattomasti) eBayssa tapahtuvan myynnin jälkeen lähettäminen on hieno tapa ansaita rahaa vaatteista ja leluista, joita et enää käytä. Olen ollut kengissäsi. Kun saat mukavan määrän ihmisiä lukemaan artikkeleitasi, se tuottaa mukavia tuloja. Tätä varten voit saada ilmaisen pizza plus 5 dollaria. Tämä on pienennetty vaikutus, jossa se alkaa hitaasti ja kasvaa jatkuvasti. Sitten voit siirtyä Decluttriin ja myydä kaikki elektroniikkatavarasi. Vähittäiskaupan työpaikat ovat loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa kotona pysymiseen.

Vuokraa suosikkivarustesi, kun niitä ei käytetä. Vaikka tämä on vain sivukeikka, se voi olla erittäin joustava ja saat palkinnon projekteistasi. 4 helppoa tapaa työskennellä kotona verkossa, etätyö vakiintuneessa yrityksessä on samanlainen kuin pöytätöiden tekeminen paitsi että teet kotona töitä. Voit myydä käytettyjä kirjojasi BookScouterin kautta, käytettyjä vaatteita ThredUPin kautta tai vanhoja elektronisia laitteita Gazellessa. Ja siksi uskon, että kotona olevat äidit ovat erittäin hyviä ehdokkaita menestyvien verkkoyritysten johtamiseen: 5/5 - 278 000+ ääntä iPhone: Listatimme sen myytäväksi 130 dollarilla ja se myi! Olen myynyt esineitä talostani - 10–100 dollaria kappaleelta.

Voit tarjota luokkia tai yksityistunteja kotona. Sinusta tuntuu, että olet valmis tekemään jotain, heittämään itsesi uuteen harrastukseen, mutta et ole varma kuinka aloittaa ja siirtyä. Tuotteiden kierrätys voi ansaita sinulle hyvää rahaa aika ajoin.

Babysit tai Nanny sellaiselle henkilölle, jota et tunne

Tämä työ voidaan tehdä kotona, mikä tekee siitä loistavan kotona pitämisen äidin työpaikan. Ansaitse rahaa verkossa swagbucksissa, vain rekisteröidy, kirjoita osaamisalueellesi ja aloita ansaita rahaa puolella. Teen tätä vain asioihin, joita todella rakastan ja joita käytän säännöllisesti, koska kun suosittelet jotain, sen on oltava aito tai se tulee myyntiin. Voit myydä Facebookissa, Craigslistissa tai tavoittaa jälleenmyynti- tai lähetyskaupan lähelläsi.

Tiedätkö kuinka nopeasti lapset käyvät läpi asioita nykyään?

Ansaita Kotona Rahaa, Joka Vaatii Matkustamista

Yhdellä isällä oli oma puolella touhu kotonaan, kun hänen kumppanillaan oli toimistotyö, ja toisella kotona pysyvä isä työskenteli kokopäiväisesti kotoaan. Tärkeintä on työskennellä ahkerasti ja pysyä siinä. Katso, kuinka tämä kotona työskentelevä äiti tekee sen artikkelissani Kuinka tulla sosiaalisen median johtajaksi, ja tutustu tähän erittäin suositeltuun kurssiin aiheesta "Kuinka tulla freelance-sosiaalisen median manageriksi" Kuinka paljon voin tehdä? Olen henkilökohtaisesti maksanut useita freelance-kirjoittajia - joten tiedän, että tämäkin toimii. Jos haluat jotain vanhaltasi kentältä, ota yhteyttä entisiin työtovereihin ja kollegoihin tai kirjoita omalle kentällesi sopiville verkkosivustojen foorumeille. Tämä rohkaisi heitä siirtymään kokopäiväiseen jälleenmyyntitoimintaan, joka alun perin oli vain harrastusta. Voit jopa myydä tavaroita, joita et enää käytä aloittamiseen.

Muuta suosikkiharrastustasi jotain kannattavaa. En halua, että kukaan SAHM tunteisi syyllisyyttään siitä, että EI toiminut. Jos luet osa-aikatyötä, voit tuoda 500 dollaria kuukaudessa helposti. Etsitkö tapoja ansaita 500 dollaria tai 1 000 dollaria kuukaudessa ja enemmän kotoa? Vaikein osa yrityksen perustamista on usein ominaisuuksien ja kurin kehittäminen itsessäsi, jotta se toimisi. Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta, mene eJuryyn. Meillä ei ole varaa pysyä kotona uuden vauvassamme. Jopa erittäin kapealla aiheella voit löytää lukemattomia kirjoitettavia asioita.

Olen saanut tonnia sähköposteja lukijoilta, jotka ovat sanoneet minulle, että he todella arvostavat tätä jaksoa.

Käytä Kumppanimarkkinointia

Haluatko mieluummin jotain, joka auttaa sinua kasvamaan tai ylläpitämään aikaisempaa uravalmiutesi, jotta voit siirtyä helpommin takaisin työvoimaan milloin ja jos päätät? Aloin ansaita sivutuloja valokuvaamalla. Amazon.com: day trading masterclass: kvantidokumentit, "Hauska juttu virheistä - niiden ei tarvitse olla pysyviä. Jos haluat työtä, joka ruokkii luovuuttasi, Etsy on online-markkinapaikka käsintehtyille ja vanhoille tuotteille. Tämä neuvo voi usein tuntua todella toiveikkaalta, mutta toivon, että joku olisi lyönyt sen minuun nuorena pojana.

Osallistu Fokusryhmiin

Tämän kysymyksen kysyin itseltäni 4 kuukautta raskaana toisen lapseni ollessa valmis siirtymään 9-5-vuotiaasta. Työpajassa hän opettaa sinulle, miten löytää ja saada asiakkaita, sekä kuinka kasvattaa oikolukuyritystäsi. Huomaa, että ymmärrän todella, kuinka vakava on SAHM. Makaako kitara huoneesi nurkassa ilman päivittäistä käyttöä? Voit mennä toimistoon maistamaan ruokaa ja antamaan palautetta tai pyydämme tutkijoita tulemaan taloon ja haastattelemaan sinua tuotteesta.

Tutustu sivustoihin, kuten todella tai FlexJobs. Voit ansaita keskimäärin noin 25 dollaria tunnissa postikavereiden kanssa. Kuinka sijoittaa bitcoiniin, jos olet saanut vain 100 dollaria. Joten jos et pelkää tehdä videotutkimuksia tästä palvelusta, sinun olisi mahtavaa ansaita ylimääräinen 50 dollaria kuukaudessa. Toinen vaihtoehto on Nielsen Digital Voice. VIPKid on yksi parhaiten arvioiduista yrityksistä, jotka helpottavat tätä palvelua, ja he maksavat 14–22 dollaria/tunti englannin kielen online-opettajista. Gekko, gekko huolehtii:. Mutta hyvästä syystä… siellä teen suurimman osan hands-free-tuloista tytäryrityspalkkioista, Google AdSensestä ja sponsoroiduista mainostajista.

Myy Jotain Rakastat + Käytä Itseäsi (suoramyynti)

Muutama päivä sitten puhuin äidilleni siitä, kuinka hän tuntuu joskus uranvaihdokselta. Tämän vuoksi joidenkin yhden tulotason perheiden on vaikea ansaita tarpeeksi rahaa maksamaan tarvitsemistaan ​​asioista, puhumattakaan säästöjen kasvattamisesta. Ole varovainen lukemalla vaatimukset, mutta jos sinulla on aikaa, voit ansaita muutama sata dollaria. Mutta jos haluat eniten rahaa kirjoihisi, tarkista eroon vanhoista kirjoistasi BookScouterin avulla. Voit tarjota lastenhoitaja- tai lastenhoitajapalveluita kotona ja saada palkkaa, varsinkin jos olet joku, joka rakastaa lapsia. Voit myydä kappaleitasi paikallisissa Facebook-ryhmissä tai Facebook Marketplacessa tai jopa avata yhden päivän verkkokaupan.

Ne voivat ansaita sinulle nettoarvon 480 dollaria kuukaudessa ja maksaa pari laskua. Kuinka se toimii, kirjaudut makselliseen tutkimussivustoon, jolloin sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, kun kysely on saatavana. Voit tulla mysteeriostajaksi puhelinyhtiöille, päivittäistavarakaupoille ja paikoille, kuten Jiffy Lube. Sinun ei tarvitse työskennellä koulussa ollakseen opettaja. Liity ilmaiseksi nyt ja saat 5 dollaria käteistä. Mutta useimmat ihmiset lopettavat uusien artikkeleiden kirjoittamisen joka päivä muutaman kuukauden kuluttua, joten ne epäonnistuvat. Vaikka yrititkin tehdä rahaa puolella ja se ei onnistunut heti, se ei välttämättä tarkoita, että se ei toimisi, jos valitsisit sen takaisin tulevaisuudessa. Kaupankäyntijärjestelmät, käy nyt 3 ensimmäistä oppituntia - ilmaiseksi kaikille, hanki esittelykaupan tili avataksesi loput kurssi ja laittaa tietosi harjoitteluun. Luo ilmainen yritystietosi.

Voit myös luoda kurssin tai jäsensivuston, josta palkatut jäsenet voivat maksaa pääsyn saamiseksi. Ja kieltää se olisi kieltää yksi syvimmistä toiveistamme ja liiketoimintamme perusta. Pelkästään tämän tosiasian tulisi rohkaista kotona pysyviä vanhempia harjoittamaan erilaisia ​​strategioita, jotka antavat heille mahdollisuuden hankkia enemmän rahaa puolella, sillä se helpottaa heidän, heidän merkittävien muiden ja heidän lastensa elämää. Aloittelijan opas bitcoinien louhintaan: kuinka kaivoa bitcoinia askel askeleelta. Puhumattakaan siitä, että on olemassa paljon tutkimuksia, jotka viettäessäsi viimeisen puolen tunnin tyhjän jutun suorittamiseen vie sinut roskapostisivulle, jossa sinua pyydetään kirjautumaan lehdille tai sairausvakuutustarjouksille. Ostimme kanat kanssamme naiselta, joka kasvattaa poikasia myymään 25 dollaria/kpl (lue, jos et halua kasvattaa ja myydä kanoja).

Myy Kultakorujasi

Näiden markkinointikampanjoiden on oltava hyvin kirjoitettuja, jotta he voivat kiinnittää huomionsa ja tehdä myyntiä. Kauppiaan opas numeroon bitcoin futures, pelin nimi maksimoi palkkion ja minimoi palkkiot. Olen ostanut monia logoja näiltä sivustoilta ja lahjakas kotona työskentelevä vaimoni on käyttänyt graafisen suunnittelun taitojaan voittaakseen useita näistä kilpailuista. Oletko äiti ja Instagramissa? Yllättäen blogeja on melko helppo aloittaa. Muista lukea tämä viesti luottamuksen kehittämisestä.

Kommentoi alla ja jaa! Se on vaikea valinta, jota kukaan äiti ei halua tehdä. Vaihtaminen markkinoilla voi olla haaste ja jopa kilpailu matkustajien keskuudessa, kun he yrittävät selvittää, kuka voi saada alimman hinnan. Se on helpompaa kuin luulisi (no, tekninen osa, se on!) Jos etsit kirjoittamalla töitä kotona pidettäville äideille, tämä on sinulle. Itse asiassa se antaisi sinulle mahdollisuuden opettaa lapsia kaupungin tai osavaltion ulkopuolella... tai jopa muita äitejä, jotka halusivat oppia tietyn taiton, jonka olet hallinnut.

Tässä on muutamia tapoja ansaita rahaa kotoa vain antaakseni sinulle vähän taustaani. Toki, se ei ole yksi tyypillisistä kokopäiväisistä tai edes osa-aikaisista kotona työskentelevistä äideistäsi, jotka maksavat kaikki laskut, mutta voit silti tehdä ylimääräistä rahaa puolella tällä tavalla. Päivän kaupankäyntistrategiat aloittelijoille, saa harkitsemaan mahdollisia tuloksia. Binaariset vaihtoehdot tekninen analyysi-ohjelmisto / matemaattinen!, siksi FX-Advisor toteaa myös eri välittäjien mahdollistamien maksutapojen yksinkertaisuuden, helpon käytön ja ajantasaisuuden. Pystyin ottamaan yhteyttä muihin bloggaajiin, aloittamaan tytäryhtiömarkkinoinnin ja selvittämään, miten luodaan Pinterest-strategia yhdistääkseni ja jakaa blogini sosiaalisen median kautta.

Paras Joustava Työpaikka Kotona Pysyville äideille:

Olen alkanut taas olla aktiivisempi ja haluaisin mielelläni olla yhteydessä äideihin, jotka saavat sen. Palkkaan oikolukijan erityisprojekteihin, jotka ovat olleet välttämättömiä liiketoiminnassani. Jos olet ilmeikäs ja hyvin perehtynyt niihin, joilla on intohimo ostoksille, voit yrittää edustaa tuoteryhmää. On todella paljon parempi käydä läpi tämä upea, mutta haastava äitiysmatka yhdessä. Yhteisöt tarjoavat veroetuja kauppiaille, 8% NIT, mikä ei vähennä C-Corp-veroja. Lisätietoja siitä, miten Verizon Media kerää ja käyttää tietoja ja miten kumppanimme keräävät ja käyttävät tietoja. Voit myös mennä syömään ja tarkistamaan ravintoloita ja hotelleja Bestmarkin kanssa.