Rakastatko elämää? Voit yleensä odottaa tekevän 8–15 dollaria tunnissa. Tärkeintä on olla pysyvä ja ammattitaitoinen. 26 laillista tapaa ansaita rahaa, kun olet täyttänyt profiilisi, voit etsiä lähelläsi olevia tehtäviä. Bonuspisteet, jos sinulla on teknisiä taitoja ja laitteita ammattimaisen laadunkurssin rakentamiseen, olipa se sitten henkilökohtaisista videoista, näytönohjauksista tai tekstistä valokuvien ja kuvien kanssa.

Ja jotkut mahdollisuudet saattavat olla juuri etsimäsi, jos haluat lisätä hauskaa elämääsi. Vuoden 2019 parhaat online-osakevälittäjät, sinulla on myös ammattimainen elinkeinonharjoittaja, joka voi vastata kysymyksiisi, auttaa sinua etsimään markkinoita kaupankäynnin mahdollisuuksilta ja opastaa sinua verkkotilisi perustamiseen ja käyttämiseen liittyvissä menettelyissä. Tämä vaihtelee huomattavasti ja riippuu siitä, kuinka paljon työtä olet valmis sijoittamaan, mutta Selling-perheen Jessica voitti yli 100 000 dollaria voittoa ensimmäisen vuoden ajan kokopäiväisen Amazon-myyjänä. Suosittelen WordPress-blogia.

Mutta jos haluat työskennellä kotona, sinun on tutkittava mahdollisuuksia ja kehitettävä taitoja, joita tarvitaan moniin näihin työpaikkoihin.

Tarkastele ohjelmistokehittäjän näytteen jatkamista. Mutta voit tehdä varauksen ja valmistella töitä kotoa. Bloomberg, bitcoin-hintoihin vaikuttivat negatiivisesti monet salausvaluuttapörssien hakkeroinnit tai varkaudet, mukaan lukien varkaudet Coincheckiltä tammikuussa 2019, Coinraililta ja Bithumbilta kesäkuussa ja Bancorilta heinäkuussa. Mutta vaikka työttömyys laskee, viimeisimmät työmarkkinatilastot paljastavat osa-aikaisten työpaikkojen lisääntymisen, kun työnantajat ovat edelleen huolissaan pitkän aikavälin elpymismahdollisuuksista, mikä viittaa siihen, että ei ole vielä aikaa viettää lepakointia vielä.

Puhelimesta ja tietokoneesta tulee jälleen virtuaalinen puhelinkeskus, kaikki oman kodin mukavuudesta. 25 parasta työtä, jotka maksavat 100 000 dollaria. Hän neuvoo harkitsemaan yrityksiä, jotka on suunnattu yli 50-vuotiaille tai itsenäisille ammatinharjoittajille, joihin liittyy terveyttä ja hyvinvointia, jotka liittyvät "vihreään" liikkeeseen tai joihin liittyy sähköisiä tai online-laitteita (ts. )Työnimikkeiden näyte Williams-Sonomassa: Hääistä syntymäpäiväjuhliin, yritystapahtumiin konferensseihin, valtavan bashin asettamisen yksityiskohdat voivat olla keskimääräisen juhla-antajan ulkopuolella. Onneksi iPadin ja Kindle-laitteiden avulla on helpompaa kuin koskaan saada tarinasi ulos yleisölle.

Tämä ei ole mitenkään helppoa, koska se vaatii paljon tietoa ja taitoja, mutta se voi tuoda paljon rahaa kotiyritykseen. Lisäksi VR-videot tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa videon kanssa, mikä on merkittävin myyntikohta. Hän aloitti VW van -kierrosliiketoimintansa San Franciscossa, kun hän työskenteli edelleen kokopäiväisesti, ja kasvatti sen kestäväksi kokopäiväisen tulonlähteeksi ennen lopettamista - hän hoitaa nyt useita pakettiautoreiriliikkeitä itselleen. Napsauta läpi nähdäksesi 40 laillista yritystä, jotka maksavat sinulle töistä kotoa. Voit myös ajoittaa lounaskokouksia saadaksesi ihmisten vuorovaikutusta ja sanomaan hyvästit yksinäisyyteen. Siksi useimmat uima-altaan omistajat palkkaavat ihmisiä puhdistamaan heidät. Pyydä työnantajaasi toimittamaan tai korvaamaan sinulle asiaankuuluvien ohjelmistojen ammatilliset versiot. Ja keskittyminen vain intohimoihisi ilman liiketoimintasuunnitelmaa ei ole tapa aloittaa projekti, jonka on tarkoitus rakentaa seuraava ja tuottaa tuloja.

  • Voit myös nähdä, mitä työpaikkoja on saatavana ilmaiseksi.
  • Hän aloitti VW van -kierrosliiketoimintansa San Franciscossa pelkästään sivutoimistona, kun hän työskenteli edelleen kokopäiväisesti, ja kasvatti siitä kestävän kokopäiväisen tulonlähteen ennen lopettamista - nyt hänellä on useita pakettiautoja matkanjärjestäjä takaa sen, mikä alun perin alkoi hulluksi puolena liikeideana.
  • Ohjelmisto ajaa yrityksiä tänään.
  • Mutta jos ei, voit aina vuokrata tarvitsemasi kyvyt.

Taidekokoelmien Luettelointi

Mutta Podcasting-palvelun kautta tulojen lisäämiseksi on paljon vaihtoehtoja, jotka ylittävät yksinkertaisen sponsoroinnin. Lempiastiasi tai harrastuksesi muuttaminen tuloja tuottavaksi liikeideaksi kuuluu helposti kaikkien tyydyttävimpiin kokemuksiin. Jooga on erittäin suosittu monissa yhteisöissä. Kotiin työskentely on lopulta mahdollista riippumatta siitä, missä olet maailmassa, joten älä menetä toivoa, jos et löydä täydellistä mahdollisuutta heti. Noin 3.

Jooga- Tai Meditaatio-ohjaaja.

Web-suunnitteluyrityksen perustaminen vaatii joitain etukäteen tehtäviä investointeja, etenkin ohjelmistoihin, vaikka ehdokkaiden perustamiseen Web-suunnitteluyrityksille saattaa olla jo kyseisiä sovelluksia. Tietojen syöttäminen on yleinen huijaus ihmisille, jotka etsivät kotona työskentelymahdollisuuksia, jotka eivät vaadi koulutusta. Alkuinvestointina franchising voi tarjota valmista yritystä, jolla on tuotemerkkitietoisuus, järjestelmä ja alue, kertoo WorkAtHomeSuccessin perustaja Leslie Truex. Kotoa työskentely - kenen liiketoiminta se on? Ääniviestit sisältävät myös äänikirjojen kerronnan, ja jos sinusta tuntuu, että sinulla on oikeat taidot tällaiseen työhön, sinun tulisi alkaa etsiä freelance-mahdollisuuksia verkosta. Henkilökohtaisesti mielestäni tämä on yksi parhaista liikeideoista, joiden kanssa voit aloittaa tänään. Ehkä olit englantilainen pääaine (kuten minä), tai käytit ja hioit matematiikkataitojasi joka päivä edellisessä työssä, tai olet tällä hetkellä opiskellut yliopistoon.

Sosiaalisen Median Johtaja.

Asiakaspalvelukumppanit työskentelevät yleensä 30-50 tuntia viikossa ja ratkaisevat asiakkaiden huolenaiheita, kuten palautukset, korvaukset, hyvitykset, tilaukset ja muut tiedustelut. Markkinatutkimukseen osallistuminen tuotteiden ja tuotemerkkien parantamiseksi voi antaa sinulle yli 300 dollaria kuukaudessa väestötietosi ja ottamiesi kyselyjen lukumäärästä riippuen. Riippumatta siitä, mitä teet, et todennäköisesti pääse pakenemaan sisällöstä. Kuinka paljon virtuaaliassistentit ansaitsevat? Mitä minun on valmisteltava etukäteen? Kun olet kirjautunut kyselysivustoon, saat ilmoituksen sähköpostitse, kun kyselyä on käytettävissä. Mietin jatkuvasti, kuinka maailmassa joku voi ansaita rahaa kotoa omalla yrityksellään?

Englanwood, Colorado-pohjainen TTEC, on toiminut vuodesta 1982, ja se on liiketoimintaprosessien ulkoistaminen. Jokainen verkkosivuston omistaja (minä mukaan lukien) palkkaa copywritereitä kirjoittamaan sisältöä esimerkiksi sivuihin, UKK: hin tai blogiin liittyviin asioihin. Portfolio on aina tärkeä tämäntyyppisille yrityksille, koska yritysten on tiedettävä tarjoamasi palvelutaso.

Tärkeintä on tietää vaihtoehtosi ja olla valmis käyttämään niitä aina tarvittaessa. Joten MLM-työ voi vaatia enemmän aika sitoutumista kuin odotat, ja sinun on kannustettava ystäviäsi ja perhettäsi myymään kanssasi. Käytettyä laitetta kutsutaan lääketieteelliseksi transkriptoijaksi. Marketwatch and learn: varastot, lisäksi forexillä ei ole keskusmarkkinoita. Aloittamiseksi tarvitset todennäköisesti tukevan käytetyn kuorma-auton ja vakiovarusteet, kuten lapiot, kottikärryt, kelkkahampaat, haravat ja roskakorit tämän sivukauden liikeidean perustaksi. (En muista tarkalleen mitä tapahtui, mutta aloitan vihdoin tehdä tutkimusta verkossa… luultavasti Yahoo tai Lycos-hakukoneiden kautta :)

Ohjausta

Tämän alan aloittelijoiden tulisi viettää aikaa oppia tarvittavat ohjelmointikielet, rakentaa omat sivustonsa ja tarjota tehdä joitain pro bono-töitä luodakseen ammattimaisen portfolion, joka houkuttelee maksavia asiakkaita. Voit työskennellä joko muutama tunti viikossa tai kokopäiväisesti. Oletko opettaja, joka etsii joustavampaa aikataulua? Jos kohdistat pienituloisiin, voit periä 47 dollaria tunnissa, jos kohdistat korkeampaan tuloon, voit veloittaa 297 dollaria tunnissa tai enemmän. Se voi olla mahtava tapa hieroa hartioita joidenkin erittäin tärkeiden ihmisten kanssa, rakentaa ammatillista verkostoasi, kehittää kysynnän mukaisia ​​uusia taitoja (kuten GIF-tiedostojen ja VR-videoiden luominen), kasvattaa sivuidesi liikeideasi ja saat lisää lisäosia pystymme aloittamaan tämän kotiin perustuvana liiketoimintaideana. Teini-ikäisenä lastenhoito oli leipää ja voita. Tämä yritys tarjoaa luokitusten lisäksi joukkourakoitsijatyöpaikkoja. Sairaanhoito on luonnollisesti yleinen sijainti, ja se on usein saatavana etäkäytössä.

Vanha sanonta, että yhden ihmisen roskat ovat toisen ihmisen aarteita, on antiikkiesineiden kunnostustyön mantra.

Virtuaaliassistentit hoitavat asiakkaiden sähköposti- ja vastaajatilejä muiden digitaalisten tehtävien suorittamisen lisäksi. Varoituksena on huomauttaa, että kapeasivustojen rakentaminen on muuttunut melko vähän vuodesta 2019. Mutta kuten kaiken muunkin, johon liittyy rahaa, sinun on tehtävä melko vähän työtä sen ansaitsemiseksi. Mikä on paras bitcoin-kauppabotti? Nämä ovat ylivoimaisesti markkinoiden suosituimpia ja eniten käytettyjä robotteja. Kun tarkistin, olin järkyttynyt nähdessäni, että minulla oli alueellani kuukausittain potentiaalinen 1 757 dollaria. 49 Hääsuunnittelu Jos olet yksi niistä ihmisistä, joka ei voi auttaa, mutta selata morsiamenlehtiä ja unelmoida hääpäiväjärjestelyistä, se saattaa olla sinulle täydellinen. Voit ansaita 300 dollaria jokaisesta kirjoittelustasi, jonka tämä onnittelukorttiyhtiö julkaisee. Se ei ole huono puoli -idea, jos sinulla on tapa sanoilla ja et pelkää hylkäämistä runoista, jotka eivät ole sopivia. Bloggaajan palkka riippuu täysin heidän kapeasta, yleisöstä ja siitä, kuinka taitava he ovat edistämään joko omia tuotteitaan tai jonkun muun tuotteita.

Lemmikkien Hoitoa Ja Koiran Ulkoilua

Kun yhä useammat ihmiset vaativat korkeampaa räätälöintia melkein kaikessa, mitä he omistavat tai käyttävät, usko, että olet onnekas, jos käsityösi tapahtuu räätälöityjen huonekalujen luomiseksi. Kotiyrittäjän aikakausi on hyvin saapunut. Täydellinen vaihtoehto, jos haluat pitää päivätyösi samalla, kun ansaitset vähän ylimääräistä sivutulosta.

”Saa hyvää ja voit kävellä kaksi tai enemmän kerrallaan. Haluatko työskennellä käsilläsi ja auttaa paikallista yhteisöä? Toisaalta jokainen mitä tahansa myyvä organisaatio tarvitsee läsnäolon sosiaalisessa mediassa, joten asiantuntijoiden markkinat ovat valtavat. Joten, sinulla on valtavat markkinat palvella. Sinun on etsittävä suosittuja sivustoja, kuten Upwork ja Freelancer, jotka etsivät työtä kotona työskentelymahdollisuuksista ja uusista työpaikoista.

Piki työtaulukoissa lueteltuihin näkymiin - kutinaatko löytääksesi laadukkaan työn kotitöistä? Et ehkä ymmärrä sitä, mutta online-kirjoitustyöt löytyvät monista eri paikoista. Liveops palvelee korkean teknologian, finanssialan, vähittäiskaupan, terveydenhuollon ja vakuutusliiketoiminnan pääkonttoria Scottsdalessa, Arizonassa. Tekemäsi määrä riippuu suoritettujen tehtävien laajuudesta ja kyvystäsi päättää oikein, kuinka paljon materiaalisi maksavat. Laaja joukko yrityksiä tarvitsee työntekijöitä syöttämään järjestelmäänsä erilaisia ​​tietoja riippumatta siitä, käytetäänkö näitä tietoja varaston tai lähetysten seuraamiseen, liiketoimintasuunnitelmien luomiseen tai suorituskyvyn tai tuotannon mittaamiseen. Alla on joitain sivustoja ja yrityksiä, jotka olemme päättäneet laillisiksi. Tuli freelance-kuvaajaksi todennäköisesti luottaa 80% kykyynsi markkinoida itseäsi ja 20% todelliseen kykyynsi ottaa upeita valokuvia.

Parhaat tutorit voivat ansaita 1 000 dollaria +/kuukausi.

Hääkoordinaattori

Katso Catherine Alfordin palkka Freelance-kurssille. On kuitenkin ongelma. Sisämarkkinoinnin ohella on välttämätöntä hallita myös SEO. (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), verkkosuhdepäällikkö (Marylandin itäinen ranta/REMOTE), yhteisön terveydenhuollon työntekijöiden valvoja, verkkosuhteiden johtaja ja muut. Nykyään suosittu myytti on, että kuka tahansa älypuhelimella varustettu voi olla valokuvaaja. Suunnitelmani toimi niin kuin toivoin! Voit työskennellä kotoa ja valita oman aikataulun.

20 Suosituinta Laillista Työtä Kotoalan Yritysideoista Ja -mahdollisuuksista

Valokuvaaja voi ottaa kuvia tietystä materiaalista omilla ehdoillaan ja myydä sen jälkeen kuvan useita kertoja. Yhdysvaltain mukaan Voitko saada ihmiset muotoon? Kirjanpito ja kirjanpito. Toinen työ kotona asiakaspalveluna massiivisen yrityksen kanssa. 5 rahaa, jotka olen oppinut 5 vuoden semi-professional-pokerista, suuri menestystarina on täällä “kennl”. Se oli 33% enemmän kuin edellisessä mittauksessa. Niiden avulla voit asettaa budjetin tarpeitasi vastaavaksi.

Luo oma sosiaalinen seurantasi ja luo itsellesi henkilökohtainen tuotemerkki, kuten WeRateDogsin perustaja Matt Nelson (kasvattaa siten seuraajansa yli 2: een). Palkkaa koulutus on palkattuasi. Jos ei, tarkista FlexJobs.

Kyselyjä ei ole vaikea täyttää (ja joskus ne ovat jopa hauskoja). Yritin myös keskittyä yrityksiin, joilla on jonkinlainen online-komponentti heille, koska sitä rakastan eniten. Kotitehtävistä löytyy paljon todellista työtä, joka saattaa vaatia etukäteisostoa, mutta viettää vähän ylimääräistä aikaa näiden mahdollisuuksien tutkimiseen. Uskokaa tai älkää, pro-järjestäjät eivät työskentele vain tornien kanssa. Hanki mielesi mielikuva siitä, miltä kotiyritysideoidesi onnistunut työ näyttää ja toimii. Vaikka se voi olla vaikea yritys, sieltä löytyy paljon viisautta, josta oppia - ja se sopii varmasti kotiyritysideoiden luetteloomme, varsinkin kun olet pieni!

Vivint Smart Home

Tuleminen virtuaaliassistentiksi, joka tunnetaan myös nimellä VA, on toinen hieno online-työ, jonka avulla voit ansaita rahaa kotona. Tässä artikkelissa on suosittuja osa- ja kokopäiväisiä töitä, joiden avulla voit ansaita rahaa kotona. En voi painottaa, kuinka hermostunut se oli minulle, mutta myös erittäin jännittävää, koska olin haaveillut tästä päivästä VUOTTA! Voit etsiä freelance-kirjoitustyökaluja Probloggerista ja BloggingProsta - kirjoittajien kahdesta parhaasta työpöydästä. Vanhemmat etsivät usein ohjaajia auttamaan lapsiaan kehittämään musiikillista kykyä. Voit joko perustaa kotisi todellisen studion tai vuokrata tilan ja käyttää kotiasi hallintotöihin. Kotipuhelujen soittaminen voi todella asettaa kysynnän, jos sinulla on taidot. Forex learning - parhaat viikonpäivät forex-kauppaan, sen sijaan, että optimaaliset ajanjaksot olisivat yksinomaisia ​​perinteiselle avoimelle tai suljetulle, valuuttakauppaa koskevat palkkioajat tapahtuvat usein "päällekkäisyyksien" aikana. BLS: n mukaan noin 16% web-kehittäjistä oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2019, ja suurin osa pystyi työskentelemään kotona tai missä tahansa kannettavan tietokoneen ja nopean Internet-yhteyden avulla.

Yritykset ja yksityishenkilöt ovat valmiita maksamaan muille tutkimustoimintojen suorittamisesta, kun heillä ei ole aikaa. Valokuvaajat voivat viedä asiakkaita mukavasti omassa kodissaan, mikäli heillä on tilaa ja studiolaitteet käytettävissä. Että joku maksaa sinulle mielellään neuvoistasi, varsinkin jos olet sellainen henkilö, joka tilaa Contemporistin kaltaisille verkkosivustoille ja sinulla on motivaatio muuttaa tämä liikeidea rahaa tuottavaksi yritykseksi. Tämä tekee mahtavan sivuliikeidean, joka voi kanavoida intohimosi musiikkiin voittoihin. Jos toisen kielen hallitseminen on tarpeeksi hyvä kieliopin ja oikeinkirjoituksen saamiseksi, kääntäminen on hieno sivuidea, jonka voit perustaa itsellesi, ja se voidaan tehdä jopa etänä. Auditointien lisäksi tarkastuspäälliköt työskentelevät sidosryhmien kanssa auditoinnin tulosten ja vaikutusten ymmärtämiseksi, tulevaisuuden vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi ja sisäisten järjestelmien, politiikkojen ja menettelyjen arvioimiseksi. Rekisteröidy sivustolla ja lisää vapaa-aika kalenteriin. Et voi kumota kotona työskentelemisen arvoa ja suosiota.

Bloggaaminen on kasvava ura-ala, joka voi kattaa useita erilaisia ​​markkinarakoja ja aihealueita. Voit käyttää kotitietokonetta tai kannettavaa tietokonetta ja sisäänrakennettua mikrofonia käynnistääksesi podcastin. Forex-kauppasignaalihälytykset, lisäksi tee Day trading alert forex simulator -sovelluksesta alkuperäisen kaupankäynnin ohjelmiston lataus ilmaiseksi. Sinun ei tarvitse koulutusta, vaikka voit käydä erilaisia ​​kursseja taitojen terävöittämiseksi, kuten Kayla Sloanin 10 000 dollarin VA-kurssi. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä.

Adp

Koska heidän tehtäviinsä sisältyy tallennetun lääketieteellisen sanelun transkriptio, tietokone, työpöytä ja kuuloke ovat yleensä ainoat vaatimukset jälkikäteen suoritetun lääketieteellisen transkriptio-ohjelman suorittamisen jälkeen. Ja ajan myötä rakennat enemmän suhteita, sinulla on enemmän kokemusta ja lopulta siirrät tämän puoleisen liikeidean tullaksesi kokopäiväiseksi tulonlähteeksi. Jos sinulla on erikoisosaamista, se tekee sinusta vielä paremman jälleenmyyjän, koska voit antaa suosituksia parhaista tuotteista. Jokainen testi kestää yleensä noin 15 - 20 minuuttia. Olemme noudattaneet näitä perusperiaatteita ja nähneet liikenteen kasvavan 100 vierailijalta kuukaudessa, kun sen määrä nousi yli 11 000: een - ja kasvaa 18 kuukautta myöhemmin.

BCD-matka

Verkko-ohjaajia tarvitaan moniin erilaisiin aiheisiin. Voit saada oman matkapuhelinliiketoimintasi vauhtiin muutaman päivän kuluessa avaimet käteen -ratkaisuilla, jotka ovat saanut edellinen yritys Case Escape, ja voit nyt hankkia valmiita paketteja, jotka antavat sinulle kaiken mitä täytyy perustaa matkapuhelinliiketoiminta. Jos haluat alkaa ansaita rahaa, ilmoittautumalla YouTuben kumppaniohjelmaan, jotta voit ansaita 1–2 dollaria 1 000 katselua kohden.

Tämä ei ole yritys laiskoille.

Pitopalvelu

Haluatpa tehdä sen vain kotona muutama tunti viikossa tai mukulata yhdessä koko uran, kirjanpito voi olla mitä etsit. Tai olet kehittänyt tietyt taidot ja tiedot aiheesta. Voit avata omat tilisi, kuten IRA tai solo 401k. Nykyään on jopa mahdollista rakentaa sovellus ilman minkäänlaista koodaustaitoa.

Etkö ole hyvä kirjailija? Sinun ei myöskään tarvitse palvella vain kotijuhlia. Monet yritykset etsivät freelance-graafisia suunnittelijoita logoja, mukautettuja kirjelomakkeita, infografioita ja verkkosivujen suunnittelutyötä varten. Yleensä sinun on ansaittava vähintään, ennen kuin maksetaan, ja YouTube maksaa kuukausittain - jos et ansaitse tarpeeksi yhdessä kuukaudessa, saldo katoa. Sinun on oltava vähintään 60 kierrosta minuutissa, ja he käyttävät vain Yhdysvalloissa.

Wells Fargo

Muutoin on myös kursseja, jotka tarjoavat syvällistä koulutusta pyrkiville lainahenkilöille ja asuntolainanvälittäjille. Joten vuoden 2019 jälkipuoliskolla nähtyään nämä tiedot päätin viedä kaikki sirut sisään ja luoda niin monta näistä pienistä niche-verkkosivustoista kuin inhimillisesti mahdollista. Miksi näemme kasvun näissä etätyöpaikoissa? Jos et tiedä, kuinka varastossa olevat valokuvaussivustot toimivat, tuhannet ihmiset lataavat myytäviä kuvia aivan kuten sinäkin. Jotkut projektit voivat antaa sinun työskennellä vain yhden tunnin viikossa. Palkka on noin 7–15 dollaria tunnissa. 05 Vakuutukset Yuri_Arcurs/Getty Images Vakuutus on toimiala, joka palkkaa paljon matkapuhelimia, ja kotona työskenteleviä työpaikkoja on melko erilaisia ​​- mukaan lukien vakuutuksenantajat, arvioijat, tapauspäälliköt, vakuutusasiamiehet sekä tietotekniikan ja projektijohtamisen tehtävät. Kuten näette, tämä kuvakaappaus ei ole kovin tarkka.

Tutkin erilaisia ​​vaihtoehtoja ja päätin kokeilla kahta asiaa: Lääketieteellinen transkriptionisti kuuntelee tyypillisesti kuulokkeiden äänitteitä ja kirjoittaessaan tekstiä tekstinkäsittelyohjelmaan tai vastaavaan, erityisesti transkriptioon tarkoitettuun sovellukseen. Palkka- ja työllisyyskasvutietomme ovat peräisin viimeisimmästä työvoimatoimiston Bureau of Occupational Outlook -käsikirjan julkaisusta. Sinun on maksettava aloituspaketti tai koulutus. Kysynnän kasvun myötä myös työtilastovirasto ennustaa palkkojen nousevan 19–29 dollariin tunnissa seuraavien 5–7 vuoden aikana. Julkaiseminen on kuollut; eläkää e-lukija!

Mallinnus.

Tässä keskustellaan muista toteuttamiskelpoisista töistä, jotka ovat lähtöisin kotiyritysten ideoista, joita voit harkita kotiyritysten urakehitystyössä. Lääketieteellinen koodaus on suosittu ura-ala, ja voit itse tehdä tämän työn kotona. Tämä on jälleen asia, jonka voit tehdä melkein mistä päin maailmaa tahansa, jos sinulla on Internet-yhteys. Ja jos haluat ansaita lopulta enemmän rahaa, voit ottaa oppimasi taidot ja soveltaa niitä korkeamman palkkaan liittyvillä aloilla, kuten tekstinkirjoittamiseen, freelance-kirjoittamiseen tai chat-tehtäviin. Yhden tähden Glassdoor -luokitus heidän etätyötunnustukselleen. Palkka on korkeintaan 25 dollaria tunnissa. Kuinka maksetut verkkokyselyt toimivat:

Osta ja ansaitse pisteitä. Yksi ystävä Maineesta muutti kukka-asiamiesliiketoiminnan menestyväksi kukkakaupuksi, jonka hän myi myöhemmin voitolla. Omasta keittiöstäsi voit aloittaa catering-yrityksen tai tulla henkilökohtaiseksi kokiksi. Jopa kaikkien eri merkkien ja vaatekauppojen ulkopuolella, ihmisillä on edelleen hetkiä, jolloin he tarvitsevat asennetun tai korjatun vaatekappaleen. Kuinka voit aloittaa oman työsi kotitöistä valmennuksessa?