Voit hakea useita yrityksiä, jotka tarjoavat kokopäiväistä kuvatekstityötä, jonka palkka vaihtelee 10 dollarista 75 dollariin/tunti. Monet työnantajat etsivät päteviä teknikkoja; Jotkut valtiot vaativat teknikkojen lupaa. 3 PayScale, verkkosivusto vieraili viimeksi 10. lokakuuta 2019. Baarimikkojen odotetaan luonevan yli 15 000 uutta työpaikkaa vuosina 2019-2026. Se voi kuulostaa haastavalta, mutta opettajat myyvät tuntisuunnitelmat vain muille opettajille, jotka puolestaan ​​viettävät vähemmän aikaa luokan tuntien valmisteluun ala-aikanaan.

Koska valitset työskentelyajat, maksoit chattia kohden.

Aikataulu on vahvistettu 40 tunniksi, ja sinun on oltava käytettävissä klo 6.00–1.00 EST joka viikonpäivä. Myönnän, että jotkut heidän tehtävistä eivät maksa paljon, mutta jos olet kokenut ja olet työskennellyt yrityksen kanssa jonkin aikaa, voit ansaita jopa 25 dollaria tunnissa. Sinun on asuttava Yhdysvalloissa, oltava vähintään 18-vuotias ja läpäistävä taustakontrolli. Jotkut näistä yrityksistä vaativat koulutusta, jota ei aina ole saatavana yöllä. Hakemuksesi tiedot, joita käytetään työhön liittyviin tarkoituksiin. Valikko on tunnettava tarpeeksi hyvin, jotta voit antaa yksityiskohtaisia ​​tietoja jokaisesta ruuasta, antaa suosituksia ja puuttua allergiaongelmiin. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa tarkistaa kymmenen yritystä, jotka tarjoavat kotona työpaikkoja sairausvakuutuksella. Jos haluat todella vahvistaa itsesi freelancerina, tuo kurssi on hyvä paikka aloittaa.

Tietojen syöttäminen, transkriptio, kirjoittaminen jne.

Vipkid

Liity globaaliin tuotemerkkiin, joka on tunnustettu 100 parhaaksi etätyöyritykseksi (FlexJobs) ja kahdeksankertaiseksi asiakaspalvelun voittajaksi (JD Powers). Jos sinulla on tietyn akateemisen alueen asiantuntemusta, voit hyödyntää tietosi avuksi opiskelijoilla haastavan aineiston käsittelyssä ja ymmärtämisessä. Itse asiassa täällä on 10 osa-aikaista iltatyötä lähellä meitä kaikkia! Suurimmassa osassa online-chat-työpaikkoja ei makseta etuuksia, kuten sairausvakuutus, 401 000 vakuutusta tai palkattua vapaa-aikaa. Voit tehdä tämän jakamalla tehtävät pienempiin tavoitteisiin ja palkitsemalla itsesi sitten jokaisesta vaiheesta. Tuntihinnat vaihtelevat kokemuksen, taitojen ja tehtävänkuvauksen mukaan.

Tietokoneen ja luotettavan Internet-yhteyden lisäksi tarvitset äänikuulokemikrofonin. Vähemmän kilpailua - Monet ihmiset eivät halua työskennellä öisin, joten vähemmän työnhakijoita työntää yön yli. Onnea sinulle missä tahansa päätät harjoittaa! Tarve houkutella sisältöä verkkosivustoihin ja sosiaaliseen mediaan on lisännyt infografioiden ja bannerimainosten tarvetta.

  • Aikakauslehti, kotona työskenteleminen on valtava lisäys tuottavuudelle.
  • Tehtävät voivat olla yhtä yksinkertaisia ​​kuin lomakkeen täyttäminen tai sosiaaliseen mediaan lähettäminen.

Rakenna Ura Kotitalouksien Varastossa

Työskentely Alzheimerin/dementian potilaiden kanssa on plus. Google on tällaisten töiden suurin työnantaja, mutta on myös useita legit yrityksiä, jotka palkkaavat hakukonearvioijia säännöllisesti. Koska pystyt määrittämään oman aikataulun suurimman osan näiden yritysten kanssa, voit ajoittaa kursseja sinulle parhaiten sopiviksi ajaiksi. Anna heille kooltaan kokoinen kirjoituspöytä ja säilytä sitä esimerkiksi kynillä, paperilla, reikillä, teipillä, kirjekuorilla, aikakauslehdillä ja tarroilla. Hei, jos kirjoittaminen on sinun juttusi, saatat rakastaa kirjoittamista sisältöisesti. Lue kuinka ansaitsemme rahaa.

Rakastatko tarinoita goresta, kauhua, romantiikkaa, sci-fiä tai seikkailua? Löysin 7 yritystä, jotka palkkaavat tällä hetkellä online-kirjanpitäjiä, ja se on vasta alkua. Millaista online-chat-työtä haluat? Voit neuvoa soittajaa siitä, kuinka pysyä turvassa mahdolliselta tunkeilijalta, tai puhua jollekin ensiavun antamisesta loukkaantuneelle perheenjäsenelle. Yhtiö tarjoaa toisinaan kotona rekrytointikoordinaattorin tehtäviä, joissa otat yhteyttä opiskelijoihin ja heidän vanhempiinsa auttaakseen löytämään oikean yliopiston, joka etsii heidän kaltaisiaan henkilöitä.

Fiverr

Palkka alkaa 13 dollarista. Jos haluat kokopäiväisen työn ja edut, harkitse Convergysia. Tarvitset erityiskoulutuksen saadaksesi kaupallisen ajokortin; Sinua vaaditaan myös suorittamaan satunnaisia ​​huumetestejä. Kuvittele soittavan tai järjestävän tapaamisen ja katso miten lapsesi reagoivat. Kaikille työntekijöille annetaan maksettua koulutusta ja hallinnollista tukea, jotta varmistetaan, että olet mukava ja varma tukemaan kotisi tervehdyttämääsi henkilöä. Siellä voi olla tehtäviä, jotka sinun on suoritettava päivällä. Kyllä, luit oikein.

Jos sinulla on hullu HTML- ja CSS-koodauksen taito ja syvällinen tuntemus kielille, kuten Ruby, JQuery ja JavaScript, voit ansaita jopa 70 000 dollaria vuosittain web-kehittäjänä.

Kotitalouden työntekijöiden edellytetään usein yöpyvän. Forex-marginaalivaatimukset broker 2019 benzinga, on loogista, että tarvitset rahaa avoimien positioiden ylläpitämiseen. Virtuaaliassistentit voivat tehdä lukuisia tehtäviä taitojensa, aikataulujensa ja muiden tekijöidensä perusteella. Sinun on voitava kirjautua sisään 7–9 tunniksi jokaisesta vuorosta maksetulla tauolla. Jos etsit edelleen lisää mahdollisuuksia, tutustu vapaasti tähän luetteloon joustavasta myöhäisillan työstä kotitöistä.

Toimitusketju

Yhtiö tarjoaa teknisiä tukipalveluita asiakkailleen etäkeskustelu- ja puhelinkeskuksen edustajien avulla. Se on täysin ILMAINEN. Symscape, voit oppia tuotteidemme ominaisuuksista ja tarjoamiemme palveluvalikoimasta. Kuinka tulla arkipäivän miljonääriksi, jos nyt kiinnität ansainta- ja menovaroja, haluatko nähdä tulokset, eikö niin? Monet vanhemmat työskentelevät myös yövuoroissa. Nämä työpaikat ovat täydellisiä yökyöpeleille tai niille, jotka tarvitsevat joustavia yö- ja viikonlopputöitä työskennelläkseen perheen aikataulun mukaan.

Pinoa pisteesi ja lunasta ne: On tärkeää, että sinulla on hyvät organisaatiotaidot. 13 helppoa, laillista tapaa ansaita ylimääräistä rahaa verkossa nopeasti. Oletko kyllästynyt stressoimaan rahaa jatkuvasti? Keskimäärin 60 000 dollarin vuotuisten tulojen lisäksi lainapäälliköt voivat ottaa kotiin jopa 2% palkkiot jokaisesta suljetusta lainasta. Tein tämän, kun työskentelin ensimmäistä kertaa kotoa, ja se on niin hauskaa!

Ongelmien Ratkaisija Tai Yleinen Tutkija

Koska tämä on 24/7 -yritys ja he tarvitsevat ihmisiä käytettävissä ympäri vuorokauden, voit saada täällä yön vuorokauden, jos sitä etsit. Jos sinulla on jotain vapaa-aikaa iltaisin tai yön yli, tietokone ja luotettava Internet-yhteys, voit. Tämä voi olla vain luettelon uusin työ. Yövuorotyötä on vähän vaikea löytää, toivottavasti löydät jotain, joka sopii aikatauluusi. Sinusta voi tulla riippumaton edustaja kotona Leapforce at Home, joka arvioi verkkohakujen hakutuloksia. Tyypillisiä tehtäviä ovat keittolaitteiden käyttö, ainesosien uudelleen asettaminen ja ruuanvalmistuspintojen ja -välineiden puhdistaminen. Yritykset ymmärtävät nyt, että taiteilijoita voidaan palkata etätyönä ja että he säilyttävät edelleen työn vaatimukset. Sinut kohtaa monia pyyntöjä, joista useimmat sinun on kieltäydyttävä, jos haluat olla tarpeeksi aikaa saada kaikki päätökseen.

Jotkut yritykset palkkaavat vain Yhdysvalloissa toimivia freelancereita, mutta muut yritykset hyväksyvät työntekijöitä kansainvälisistä maista. Notaaripalvelut ovat enemmän kysyttyjä kuin useimmat ihmiset odottavat. Sinun ei tarvitse lankapuhelinta tähän sijaintiin, koska puhelut reititetään tietokoneesi läpi. Voi olla myös haastavampaa toimia niin tehokkaasti ilman sitä.

Mutta milloin mennä? Jos olet luonnollinen myyjä, ehdottomasti tutkia tätä! Yksi asia, joka pidän tästä yrityksestä, on se, että he maksavat viikoittain, joka tiistaina ollakseen tarkkoja. Muusikot, jotka haluavat nostaa kitaran- tai pianotaidonsa, voivat säveltää alkuperäistä musiikkia asiakkaille käteisellä.

Pätevyyden hankkimiseksi sinun on oltava jatko-opiskelija, kyettävä työskentelemään vähintään 4 tuntia ja sinulla on oltava moderni tietokone, jossa on nopea Internet-yhteys.

Aloita SYKES-matkasi tänään

Tämä vaihtoehto on kallis. On myös monia osa-aikatyöpaikkoja, joille on myös tarjolla joustavia aikoja. Tälle yritykselle ei ole asetettu aikarajoituksia. EST, sinulla on mahdollisuus työskennellä vain öisin asiakaspalvelun edustajana World Travel Holdings -yrityksessä. Joten, palkkaamisessa vaaditaan jonkin verran sitoutumista. Huomaa, että jos valitset freelance-reitin jollain näistä yllä luetelluista uravaihtoehdoista, voit aina neuvotella eduista (tai niiden vastaavasta määrästä) ennen allekirjoittamista katkoviivalla. EST, siirryt siirtymätarjousprosessiin.

(Kun uskomme vilpittömästi, että pääsy, käyttö, säilyttäminen tai julkistaminen on välttämätöntä (a) sovellettavan lain, asetuksen tai oikeusprosessin noudattamiseksi; (b) valvoa sovellettavia palvelusehtoja tai muita sopimuksia ja käytäntöjä yhtiön verkkosivuilla; c) havaita, estää tai muuten puuttua petoksiin, turvallisuuteen tai teknisiin ongelmiin; tai (d) suojautua välittömältä vahingoilta oikeuksille, omaisuudelle tai turvallisuudelle tai Bonnierille, sen käyttäjille tai yleisölle lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla. Älä tunne syyllisyyttä tästä. Sinun on asetettava kannettava tietokone ulottumattomissa, esimerkiksi seisovalle pöydälle tai keittiön tiskille, ja työskenneltävä spurteissa koko päivän. Opi sijoittamaan osakkeisiin, saatavana on myös monia maksuttomia ETF-tuotteita. Tähän sijaintiin tarvitaan kiinteä puhelin, ja sinun on oltava käytettävissä 30 tuntia viikossa maanantaista perjantaihin. Kotona toimivat puhelinkeskuksen edustajat ottavat saapuvat puhelut ja suorittavat asiakaspalvelua, myyntiä tai teknistä tukea.

5 Joustavaa Transkriptiota Kotona Suoritettavia Verkkotöitä

Avustavat pääneuvonantajat voivat ansaita keskimäärin jopa 190 000 dollaria vuodessa. Huomaa, että tämä luettelo sisältää VAIN työpaikkoja, jotka voivat palkata huomattavia tuloja. Voit opettaa opiskelijoita verkossa kotisi mukavuudesta tai opettaa liikemiehiä parantamaan sujuvaa puhuttua englantia.

Jos sinulla on hyviä graafisen suunnittelun taitoja ja markkinoit taitojasi omalla verkkosivustollasi tai blogissasi, sosiaalisessa mediassa ja muilla tavoilla, saatat ehkä saada paljon graafisen suunnittelun työpaikkoja.

Ota Yhteyttä

Juomien sekoittaminen ja kaataminen nopeasti ja tarkasti vaatii tuntemusta valtavasta joukosta cocktail reseptejä. Maksaa tunti ja mahdollisuus bonuksiin ja palkkioihin. 50 tunnissa, sijainnista riippuen, ja saat 10% eroja yötyöhön. Enemmän rahaa - Yövuorot maksavat usein enemmän kuin päivävuorot, koska niitä on vaikeampi täyttää.

Onko sinulla taitoja, joita tarvitaan virtuaalisen avun tarjoamiseen monille asiakkaille? Tässä on viisi ideaa täydellisestä yöyrityksestä, jonka voit aloittaa: Jakaminen on välittämistä! Heidän hakemusprosessissaan täytetään lomake ja toimitetaan ansioluettelosi. Tarvitsenko aiempaa Mac-kokemusta?

Hakukoneiden arviointi tarjoaa monia yötöitä kotitöistä! Clickworker maksaa sinulle pienten tehtävien suorittamisen omalla ajallasi valitsemiesi tuntien mukaan. Sinulla on oltava tai halukas hankkimaan työpöytä, ergonominen tuoli ja oma nopea Internet-yhteys luotettavalta palveluntarjoajalta, joka täyttää vähimmäisvaatimukset: 5 megabittiä sekunnissa ja yksi megabitti sekunnissa. Jos sinulla on taito kirjoittaa ja sinulla on hyviä tietämyksiä aiheesta tai enemmän, voit saada paljon palkkaa kirjoittaaksesi blogitekstejä monille yrityksille, ammattilaisille ja kapealla blogisivustojen omistajille. Miksi meidän pitäisi jättää lapsemme jonkun toisen hoitoon, kun voimme huolehtia heistä ja myös ansaita rahaa? Napsauta tätä liittyäksesi EarningStationiin ja saadaksesi Easy 10 dollarin bonuksesi!

EarningStation

Ja niin, nämä osa-aikaiset työt yöllä tai viikonloppuisin ovat todella hyödyllisiä. Opetat englantia puhelimitse ja annat sitten palautetta opiskelijalle. Pitäisikö sinun sijoittaa bitcoin- ja kryptovaluutoihin? asiantuntijat jakavat parhaita käytäntöjä haihtuvilla (vielä kypsyvillä) markkinoilla. Sinulle taataan ainakin mikä tahansa valtion minimipalkka. Jos kotityö ei sovi sinulle - kerro meille! En ole siitä kuullut paljon, mutta tutkimukseni perusteella ihmiset näyttävät rakastavan kirjoittamista BAM: lle!

Voit työskennellä keskellä yötä lasten sänkyyn tai aina kun sinulla on aikaa. Jotta pääset alkuun, olemme laatineet luettelon työistä, joihin liittyy yleensä yön yli työskentelemistä (määritelty mille tahansa ajanjaksolle 10 p. )Sinun on täytettävä heidän kotitoimiston tekniset vaatimukset voidaksesi työskennellä heidän puolestaan. Voit kuitenkin melkein aina työskennellä yöllä, jos teet itsenäistä urakoitsijatyötä tai mitä tahansa kotitöitä ilman asetettua aikataulua. Jos tutkit hyvää verkkoa, voit löytää asiakkaita, jotka tarvitsevat palvelusi. Etsitpä täysipäiväisiä tai osa-aikaisia ​​yötyöitä, löydät todennäköisesti täältä tarvitsemasi. Lisäksi se voi olla erittäin epämiellyttävää ja vaikeaa ylläpitää koko uran ajan.

Tarjoamalla Asiakasresoluutiota Kotitoimistosi Mukavuudesta

He maksavat tehtäväkohtaisesti ja maksut maksetaan kuukausittain. Koulutus on maksettu, ja tarjolla on etupaketti. Jos nautit keskustelusta auttaessasi ihmisiä, LiveWorld voi olla palkitsevampaa kuin muut chat-tukipalvelut. Selitä mahdolliset työllisyysvajeet. Turvallisuuden ylläpitäminen vankiloissa ja vankiloissa vaatii yleensä työskentelyä myöhään illalla. Oikeastaan, ottamalla askel taaksepäin, on hieno idea jakaa tehtävät pienempiin, toimiviin vaiheisiin.

Hakukonearvioija

Kotona työskennelleet ammattilaiset totesivat myös olevan helpompaa keskittyä ja vähemmän häiritseviä kuin toimistossa työskenteleminen. Sinun on sitouduttava vähintään 15 tuntiin viikossa, etkä voi työskennellä alle 2 tuntia kerrallaan. On olemassa useita tunnettuja ja hyvämaineisia yrityksiä, jotka palkkaavat usein hakukonearvioijia. Vuoroihin sisältyy työskentely viikonloppuisin. Haluatko, että voisit muuntaa osan sosiaalisen median ajastasi maksulliseksi keikaksi?

Ja sitten on yksinkertainen väsymys, joka voi johtaa auto-onnettomuuksiin, heikkoon päätöksentekoon ja huononneeseen mielialaan.

Tekstin kopiointi sisältää äänitiedostojen kopioimisen luettavissa olevaan tekstiin. Mieheni ja minä seuraamme vuorotellen lapsiamme; Otan heidät yhtenä päivänä, kun hän työskentelee, ja sitten hän seuraa niitä seuraavana päivänä, jotta voin tehdä saman. Kirjoitat artikkeleita asiakkaille ja yrityksille. Advanis tarjoaa maksettua koulutusta ja tuntipalkkaa, vaikka palkkaa ei ole määritelty heidän verkkosivuillaan. Vain tämän tunnin ajan lapset leikkivät näiden erityisten lelujen kanssa, ja rajoitettu saatavuus pitää heidät raikkaina ja mielenkiintoisina. Joillakin yrityksillä voi olla omat aikatauluvaatimukset, jotka saattavat toimia sinulle! Vaikka yritys itse ei näytä tarjoavan yövuoroja kotona, sillä on usein yritystietoja asiakkaille! Sinulle maksetaan keskimäärin 2–7 dollaria jokaisesta suoritetusta tehtävästä.

Löydät nämä paikat useilta toimialoilta. Uupumus ja ärtyneisyys eivät ole myöskään sukupuolielämäsi afrodisiaakkeja, sillä harvinaisina aikoina tuntisi ovat päällekkäisiä perinteisemmällä aikataululla työskentelevän kumppanin kanssa. Lue Applen kotona tehtävien töiden katsaus tai mene tänne tarkistamaan aukkoja.